Прикажувам 73–84 од 123 резултати

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
Затвори
Затвори

Резервоар за фертиригација

Димензија - 3/4" | Навој - BSP
Затвори

Ротирачки спреер

Ротирачки спреер 0-360° Проток -  Lt/h70 Пакување - 100 Ротирачки спреер 0-180° Проток -  Lt/h70 Пакување - 100 Ротирачки спреер 0-90° Проток -  Lt/h70 Пакување - 100
Затвори

Самокомензирачка капалка

Проток -  Lt/h4 | Lt/h8 Пакување - 500
Затвори

Спеер мини

Спреер мини Проток -  Lt/h70 Пакување - 100 Спреер мини Проток -  Lt/h90 Пакување - 100 Спреер мини Проток -  Lt/h120 Пакување - 100
Затвори

Спеер пеперутка

Проток -  Lt/h90 Пакување - 100
Затвори