Правоаголните и кружните шахти се изработени од армиран полипропилен за подобрување на нивните механички својства и стабилност. Може да биде подложени на оптеретување без да се деформираат, дизајнирани се за надворешна употреба и издржуваат температурни варијации. Телото и капакот се стабилизирани со УВ заштита за да се спротивстават на УВ зраците и да обезбедат поголема отпорност од стареење. Подготвени за 4 отвори за минување на црева и кабли, имаат нелизгачко виткање во капакот што ја прави површината за одење побезбедна. Дизајнот на капакот спречува земја или инсекти да влезат внатре. Едноставни се за инсталирање, тоа е функционалното решение за наводнување за управување со вентили, електромагнетни вентили и ревизии во вашата градина.

Се прикажуваат сите 3 резултати

Правоаголна шахта

1.320 ден2.400 ден
Шахта правоаголна STANDARD Димензија тело  – 380×510 Димензија капак  – 260×385 Висина – 300 Шахта правоаголна JUMBO Димензија тело  –

Кружна шахта

325 ден490 ден
Мала шахта кружна Димензија тело  – Ø212 Димензија капак  – Ø160 Висина – 230 Голема шахта кружна Димензија тело  –