Прикажувам 1–12 од 19 резултати

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
Затвори
Затвори
Затвори

Дупли прстен (осмица)

Димензија 16 | 20 | 25
Затвори

Колено ребрасто

Димензија 16-16 | 20 - 20 | 25- 25
Затвори

Колено со машки навој

Димензија 16*1/2 | 16*3/4 | 20*1/2 | 20*3/4
Затвори

Кука за црево (LDPE : DRIP)

Димензија 16 | 20 | 25
Затвори
Затвори

Ребраст вентил

Димензија 16-16 | 20-20 | 25-25
Затвори

Ребраст текомад

Димензија 16*16*16 | 20*20*20 | 25*25*25 | 20*16*20 | 25*16*25