Спојните навојни елементи од Plastica Alfa се дизајнирани за навојни врски од ø ½“ до 4″ во хидраулични апликации поврзани со дистрибуција на течности под притисок во системите за наводнување и водоводи. Иизработени се од црн PP со силно влијание стабилизирано со УВ, има машки и женски навои BSP и се дизајнирани и тестирани за да гарантираат работен притисок PN16: имаат централен шестоаголник за лесно држење. Особено, се користи во транспортните системи за вода за пиење во аквадукти и градежни инсталации, во наводнување и градинарство, геотермални системи и за пренесување на отпадни води и индустриска вода.

Прикажувам 1–12 од 14 резултати