Се прикажуваат сите 8 резултати

Црево – Лента ADRITEC EUROPE 16х20цмх1,2Л 6мил

7.500 ден
Дебелина на зид : 6мил
Дијаметар : ф16
Растојание на капалки : 20цм ; 25 цм
Потрошувачка на вода : 1,2 литри на час
Цена : 2.5 ден/метар
Пакување: 3000м – котур

ЦРЕВО ЛЕНТА ДУАЛ ДРИП 16х30цмх1,2Л 6мил

6.250 ден
Две капки двојна предност
Црево - лента , SOAPLAST dual drip ITALY
Дебелина на зид : 6мил
Дијаметар : ф16
Растојание : 30цм
Потрошувачка на вода : 1,2 литри на час
Цена : 2.5 ден/метар
Пакување: 2500м - котур

MINILINE – црево со вградени капалки

10 ден12 ден
Miniline е повеќесезонско црево капка по капка, многу лесно за употреба. Се користи цилиндрична капалка со турбулентен проток од 39 mm и 33 mm, со 4 излези за вода и вградена цедалка за самочистење на неговиот влез. Се произведува во " OD " црева од 16mm и 20mm, со стапки на празнење на капалка од 4LPH, и дебелина на зид на цревото која се движи од 0,9mm до 1,3mm при растојание на капалка почнувајќи од 20cm. А поради неговата мала дебелина на зид и помала големина на капалка овозможува да се користи за подолги странични должини латерали и поекономични апликации.