Спојни компресиони елементи Black Line се користат за поврзување на полиетиленски и PPR цевки за дистрибуција на течности под притисок и се погодни за транспорт на вода за пиење. Широко се користат во земјоделството, тие се тестирани и гарантирано да го издржуваат работниот притисок PN16.

Прикажувам 1–12 од 13 резултати