Прикажувам 1–12 од 26 резултати

PVC Везиво

300,00 ден
Отвор/Димензија -  Ø3 | Ø5

Адаптер за спеер мини

4,00 ден
Отвор -  Ø4 Пакување - 100

Бушач

60,00 ден230,00 ден
Отвор/Димензија -  Ø3 | Ø4 | Ø8 | Ø10

Вентил со брза спојка

460,00 ден480,00 ден
Пакување - 1

Капалка 8Л

6,00 ден
Проток -  Lt/h8 Пакување - 100

Капалка RAINBOW ITALY

5,00 ден
Проток -  Lt/h4 | Lt/h8 Пакување - 250

Капалка со регулација

4,00 ден5,00 ден
Проток - 0-70 | 0-120 Пакување - 100

Колче со кука

8,00 ден
Отвор/Димензија -  Ø16 - Ø20 Пакување - 100