Прикажувам 1–12 од 34 резултати

ВНАТРЕШЕН RC2 СМАРТ КОНТРОЛЕР WI-FI RAIN BIRD

10.020 ден11.190 ден
Комплетен SMART контролер работи на Wifi и на Bluetooth внатрешна единица со можност за приклучок на 8 електро вентили.

Rainbird ESP‑LXME Contoller

Резултат на 40 години експертиза и илјадници инсталирани единици, ESP-LXME е модерен, сигурен, директен жичен контролер. Голем дисплеј, едноставно за користење „рачно“ „автоматско“ бирање, поддршка на англиски/шпански јазик и екстра едноставно програмирање, модуларниот дизајн ESP-LXME е доволно флексибилен за покривање мали и големи операции.

НАДВОРЕШЕН RC2 СМАРТ КОНТРОЛЕР WI-FI RAIN BIRD

13.400 ден
Комплетен SMART контролер работи на Wifi и на Bluetooth надворешна единица со можност за приклучок на 8 електро вентили.

ДИЗНИ R-VAN RAIN BIRD

620 ден
R-VAN Ротациони дизни.Добијте точна, рамномерна испорака на вода според моделот што ви треба.R-VAN обезбедува целосна линија на ротациони млазови со високи перформанси кои се дизајнирани да обезбедуваат најефикасна покриеност додека одржувањето е побрзо и полесно од која било друга ротациона дизна на пазарот. Плус, R-VAN ротирачките дизни се дизајнирани со уникатни карактеристики, како што се прилагодување без алатки, влечење за испирање и соодветни врнежи.Затоа што секоја капка е важна.

ДИЗНИ HE-VAN RAIN BIRD

150 ден
Дизните  Rain Bird HE-VAN нудат рамномерно покривање низ целата шема на прскање, обезбедувајќи здрав, прекрасен пејзаж.Нежното блиско наводнување ги елиминира сувите точки околу главата за прскање.Дизните HE-VAN, исто така, генерираат големи капки вода отпорни на ветер кои го спречуваат замаглувањето и испарувањето во воздухот, така што вистинската количина на вода се доставува на вистинското место. Високата ефикасност на прскалката HE-VAN ви овозможува да го скратите времето на работа на прскалката до 35%, заштедувајќи ви вода и пари. Дури и покриеноста ги прави совршен избор за сопствениците на куќи кои сакаат да штедат вода додека одржуваат здрав прекрасен пејзаж. Сега достапни во популарните радиуси од 8', 10', 12' и 15'.