Lock фитингот препознатлив по навртките и набивките . Овие фитинзи работат под низок притисок и се идеално решение за земјоделски и станбени системи за наводнување. Тие наоѓаат широка примена и се карактеризираат со нивната леснотија на инсталација и монтажа. Изработени од пластика, тие се PN6 фитинзи идеални за професионалци и хобисти.

Се прикажуваат сите 8 резултати