Се прикажуваат сите 6 резултати

Контролер со 8 станици WI-FI

4.250 ден
  • Максимална контрола на осум вентили и еден главен вентил
  • Може да се спари со 2 сензори
  • Јасни индикатори и копчиња, лесно управување со производот
  • Рачно наводнување и на производот и преку АПЛИКАЦИЈАТА
  • Секој од осумте вентили може да се постави со различен рачен распоред преку АПЛИКАЦИЈАТА
  • Два типа наводнување: Нормално време и Циклусен тајмер
  • Прогноза за времето на почетната страница на контролерот
  • Далечински пратенје на начинот на работа на вентилот
  • Целосен календар за наводнување
  • Паметно поставување на времето според температурата и брзината на ветерот

WI-FI тајмер за чешма со 2 зони TTV203FRF

8.550 ден
• WI-FI тајмер кој работи на RAIN POINT app.
• Тајмер со 2 независни излези.
• 1 x 1" или 3/4" влезен навој и 2x 3/4" излез
• Вграден мерач на проток на вода со функција за предупредување за истекување (дефект).
• Мерач на количина на вода.
• Преглед на историјата на податоци за потрошувачката на вода на APP.
• 2 начини на користење: режим на наводнување или режим на MIST.
• 2 начини на режим на наводнување: наводнување по времетраење и наводнување по количина на вода.
• Гласовна контролирана преку Google Assistant или Amazon Alexa.
• Автоматско започнување или прекинување на наводнувањето на апликација на смарт телефон.
• Креирање на планови за наводнување според искористеноста на водата.
• Повеќезонски излези за задоволување на повеќе потреби за наводнување.

WI-FI тајмер за чешма со 2 зони HTV213FRF

9.150 ден
• WI-FI тајмер кој работи на HOMGAR app.
• Тајмер со 2 независни излези.
• 1 x 1" или 3/4" влезен навој и 2x 3/4" излез
• Вграден мерач на проток на вода со функција за предупредување за истекување (дефект).
• Мерач на количина на вода.
• Преглед на историјата на податоци за потрошувачката на вода на APP.
• 2 начини на користење: режим на наводнување или режим на MIST.
• 2 начини на режим на наводнување: наводнување по времетраење и наводнување по количина на вода.
• Гласовна контролирана преку Google Assistant или Amazon Alexa.
• Автоматско започнување или прекинување на наводнувањето на апликација на смарт телефон.
• Креирање на планови за наводнување според искористеноста на водата.
• Повеќезонски излези за задоволување на повеќе потреби за наводнување.

Автоматски кит со мини пумпа за наводнување

2.150 ден
• Се напојува со 4 x AA батерии
• Проток на вода 30L/H
• Интервал на наводнување од 6 секунди до 30 мин.
• Тип на влезна порта USB: Micro USB
• Висина на испумпување ≥ 3m
• Период на наводнување од секој 1 час до секои 7 дена
• Комплетот вклучува: 10мтр црево,10 капалки од 2L/H, 10 т-спојки, 3 +спојка, 3 спојки, 3 штопни, 1 неповратен вентил и мини филтер.
• Работен притисок 0,3bar (4PSI)
• Влезот и излезот се погодни за црево од 4 мм
• Работна температура од 0℃ до 50℃

Дигитален тајмер за чешма ITV0201

2.500 ден
Дигитален тајмер со 2 Излези
• 1 x 1" или 3/4" влезен навој и 2x 3/4" излез
• Рачно наводнување 10мин
• Времетраење на наводнување од 1 мин до 3ч59мин
• На секоја зона може да се постават по 3 планови за наводнување дневно
• Работен притисок на вода од 0,5bar до 8bar
• Фреквенција на наводнување од секој 1 ден до секои 7 дена или кој било ден од Понеделник до Недела
• Стапка на проток: 5L/Min до 35L/Min
• IP X 4 водоотпорен
• Се напојува со 2xAAA батерии (не се вклучени)

Дигитален тајмер за на чешма ITV0101

1.450 ден
Дигитален тајмер
• 1" или 3/4" влезен навој и 3/4"  излез
• Рачно наводнување до 10 минути
• 3 планови за наводнување дневно
• Работен притисок на вода од 0,5bar до 8bar
• Интервали на наводнување од секој 1 ден до секои 7 дена или кој било ден од понеделник до недела
• Стапка на проток: 5L/Min до 35l/Min
• Времетраење на наводнување од 1мин до 3ч59мин
• IP X 4 водоотпорен
• Се напојува со 2xAA батерии (не се вклучени)