Прикажувам 1–12 од 177 резултати

ВНАТРЕШЕН RC2 СМАРТ КОНТРОЛЕР WI-FI RAIN BIRD

10.020 ден11.190 ден
Комплетен SMART контролер работи на Wifi и на Bluetooth внатрешна единица со можност за приклучок на 8 електро вентили.

ЛАЈСНА ЗА ОБЛИКУВАЊЕ ТРЕВНИК

1.500 ден
 •  Изработена од издржлив материјал ПП, нашата ивица е идеална за разни примени.
 • Димензии 5x5см, погодни за различни форми.
 • Во пакетот: 10м лајсна(ивица) и 30 долги клинови за сигурна монтажа.
 • Пакување од 10м на ролна, доставено во картонска кутија.

Контролер со 8 станици WI-FI

4.250 ден
 • Максимална контрола на осум вентили и еден главен вентил
 • Може да се спари со 2 сензори
 • Јасни индикатори и копчиња, лесно управување со производот
 • Рачно наводнување и на производот и преку АПЛИКАЦИЈАТА
 • Секој од осумте вентили може да се постави со различен рачен распоред преку АПЛИКАЦИЈАТА
 • Два типа наводнување: Нормално време и Циклусен тајмер
 • Прогноза за времето на почетната страница на контролерот
 • Далечински пратенје на начинот на работа на вентилот
 • Целосен календар за наводнување
 • Паметно поставување на времето според температурата и брзината на ветерот

WI-FI тајмер за чешма со 2 зони TTV203FRF

8.550 ден
• WI-FI тајмер кој работи на RAIN POINT app.
• Тајмер со 2 независни излези.
• 1 x 1" или 3/4" влезен навој и 2x 3/4" излез
• Вграден мерач на проток на вода со функција за предупредување за истекување (дефект).
• Мерач на количина на вода.
• Преглед на историјата на податоци за потрошувачката на вода на APP.
• 2 начини на користење: режим на наводнување или режим на MIST.
• 2 начини на режим на наводнување: наводнување по времетраење и наводнување по количина на вода.
• Гласовна контролирана преку Google Assistant или Amazon Alexa.
• Автоматско започнување или прекинување на наводнувањето на апликација на смарт телефон.
• Креирање на планови за наводнување според искористеноста на водата.
• Повеќезонски излези за задоволување на повеќе потреби за наводнување.

WI-FI тајмер за чешма со 2 зони HTV213FRF

9.150 ден
• WI-FI тајмер кој работи на HOMGAR app.
• Тајмер со 2 независни излези.
• 1 x 1" или 3/4" влезен навој и 2x 3/4" излез
• Вграден мерач на проток на вода со функција за предупредување за истекување (дефект).
• Мерач на количина на вода.
• Преглед на историјата на податоци за потрошувачката на вода на APP.
• 2 начини на користење: режим на наводнување или режим на MIST.
• 2 начини на режим на наводнување: наводнување по времетраење и наводнување по количина на вода.
• Гласовна контролирана преку Google Assistant или Amazon Alexa.
• Автоматско започнување или прекинување на наводнувањето на апликација на смарт телефон.
• Креирање на планови за наводнување според искористеноста на водата.
• Повеќезонски излези за задоволување на повеќе потреби за наводнување.

Автоматски кит со мини пумпа за наводнување

2.150 ден
• Се напојува со 4 x AA батерии
• Проток на вода 30L/H
• Интервал на наводнување од 6 секунди до 30 мин.
• Тип на влезна порта USB: Micro USB
• Висина на испумпување ≥ 3m
• Период на наводнување од секој 1 час до секои 7 дена
• Комплетот вклучува: 10мтр црево,10 капалки од 2L/H, 10 т-спојки, 3 +спојка, 3 спојки, 3 штопни, 1 неповратен вентил и мини филтер.
• Работен притисок 0,3bar (4PSI)
• Влезот и излезот се погодни за црево од 4 мм
• Работна температура од 0℃ до 50℃

Дигитален тајмер за чешма ITV0201

2.500 ден
Дигитален тајмер со 2 Излези
• 1 x 1" или 3/4" влезен навој и 2x 3/4" излез
• Рачно наводнување 10мин
• Времетраење на наводнување од 1 мин до 3ч59мин
• На секоја зона може да се постават по 3 планови за наводнување дневно
• Работен притисок на вода од 0,5bar до 8bar
• Фреквенција на наводнување од секој 1 ден до секои 7 дена или кој било ден од Понеделник до Недела
• Стапка на проток: 5L/Min до 35L/Min
• IP X 4 водоотпорен
• Се напојува со 2xAAA батерии (не се вклучени)

Дигитален тајмер за на чешма ITV0101

1.450 ден
Дигитален тајмер
• 1" или 3/4" влезен навој и 3/4"  излез
• Рачно наводнување до 10 минути
• 3 планови за наводнување дневно
• Работен притисок на вода од 0,5bar до 8bar
• Интервали на наводнување од секој 1 ден до секои 7 дена или кој било ден од понеделник до недела
• Стапка на проток: 5L/Min до 35l/Min
• Времетраење на наводнување од 1мин до 3ч59мин
• IP X 4 водоотпорен
• Се напојува со 2xAA батерии (не се вклучени)

Холендер женски навој

445 ден750 ден
ХОЛЕНДЕР Ж 1 ПИМТАШ ХОЛЕНДЕР Ж 5/4 ПИМТАШ ХОЛЕНДЕР Ж 6/4 ПИМТАШ ХОЛЕНДЕР Ж 2 ПИМТАШ

Колено женски навој – Pimtas

30 ден730 ден
КОЛЕНО Ж 20*1/2 ПИМТАШ КОЛЕНО Ж 25*3/4 ПИМТАШ КОЛЕНО Ж 32*1 ПИМТАШ КОЛЕНО Ж 40*5/4 ПИМТАШ КОЛЕНО Ж 50*6/4 ПИМТАШ

Колено машки навој – Pimtas

30 ден730 ден
КОЛЕНО М 20*1/2 ПИМТАШ КОЛЕНО М 25*3/4 ПИМТАШ КОЛЕНО М 32*1 ПИМТАШ КОЛЕНО М 40*5/4 ПИМТАШ КОЛЕНО М 50*6/4 ПИМТАШ