Се прикажуваат сите 3 резултати

MINILINE – црево со вградени капалки

0,00 ден11,00 ден
Miniline е повеќесезонско црево капка по капка, многу лесно за употреба. Се користи цилиндрична капалка со турбулентен проток од 39 mm и 33 mm, со 4 излези за вода и вградена цедалка за самочистење на неговиот влез. Се произведува во " OD " црева од 16mm и 20mm, со стапки на празнење на капалка од 4LPH, и дебелина на зид на цревото која се движи од 0,9mm до 1,3mm при растојание на капалка почнувајќи од 20cm. А поради неговата мала дебелина на зид и помала големина на капалка овозможува да се користи за подолги странични должини латерали и поекономични апликации.