Прикажувам 1–12 од 26 резултати

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
Затвори

PVC Везиво

Отвор/Димензија -  Ø3 | Ø5
Затвори

Адаптер за ротирачки спеер

Отвор -  Ø4 Пакување - 100
Затвори

Адаптер за спеер мини

Отвор -  Ø4 Пакување - 100
Затвори

Бушач

Отвор/Димензија -  Ø3 | Ø4 | Ø8 | Ø10
Затвори
Затвори

Капалка 8Л

Проток -  Lt/h8 Пакување - 100
Затвори

Капалка MIGNON

Проток -  Lt/h20 Пакување - 100
Затвори

Капалка адритек

Проток -  Lt/h4 | Lt/h8 Пакување - 250
Затвори

Капалка со регулација

Проток - 0-70 | 0-120 Пакување - 100
Затвори

Клешта за капалки за Ø16; Ø20

Отвор/Димензија -  Ø3
Затвори

Колче со кука

Отвор/Димензија -  Ø16 - Ø20 Пакување - 100