Се прикажуваат сите 7 резултати

ЦРЕВО ЛЕНТА ДУАЛ ДРИП 16х30цмх1,2Л 6мил

7.500,00 ден
Две капки двојна предност
Црево - лента , SOAPLAST dual drip ITALY
Дебелина на зид : 6мил
Дијаметар : ф16
Растојание : 30цм
Потрошувачка на вода : 1,2 литри на час
Цена : 3 ден/метар
Пакување: 2500м - котур